Paradicsom édességmérő
Büszkék vagyunk rá, hogy a PENNY zöldség-gyümölcs szigetén számtalan, magyar földben termett, magyar gazdák odafigyelésével készült zöldség és gyümölcs található. Mi így, a magyar vállalkozások támogatásával biztosítjuk a legjobb minőséget vásárlóinknak.
A PENNY-ben ráadásul most a döntést is megkönnyítjük. A magyar paradicsomoknál édességmérő címkével jelezzük a cukortartalmat. Ez nemcsak az ízélmény miatt fontos, de a felhasználás módjában is segít. Ha igazán édes, magas cukortartalmú ízélményre vágyunk, az 5-ös „Édességmérővel” rendelkező a legjobb választás. Ha húsosabb, kevésbé édes paradicsomra van szükségünk, a 3-ast ajánljuk.
Fedezd fel Te is a PENNY kiváló minőségű, itthonról válogatott zöldségeit és gyümölcseit!
Édességmérő skála, felhasználási javaslatok
Fedezd fel magyar paradicsom kínálatunkat
Hogyan fogyasszuk?
A reggeli tojásrántotta kiváló kiegészítője lehet egy felszeletelt és melegítés közben enyhén megszottyasztott paradicsom. A szokásos paradicsomlevesünkbe betétként párolt brokkolit tegyünk. Az olaszos tészták, és a gazpacho elengedhetetlen alapanyaga a paradicsom. A mediterrán konyháról már kiderült, hogy nagyon egészséges. A paradicsom ivólé lehűtve, zellerzölddel vagy chiliporral nagyon finom. A paradicsom a fentiek alapján nagyon értékes táplálék, fogyaszthatjuk ivóléként, nyersen, különféle mártásokat készíthetünk belőle, és ne feledkezzünk meg a finom magyaros paradicsomlevesről és a töltött paprikáról sem! Nyersen a vitaminok gazdagsága, főzve a likopen hatása érvényesül a legjobban.