A kenyérszeletek egyik oldalát megkenjük kevés vajjal. A szeletek nem vajas felére kenjük az áfonyalekvárt, majd ráfektetünk pár sajtszeletet, ismét kevés áfonyalekvár jön, és a sort a másik szelet kenyérrel zárjuk, a vajas oldalával kifelé fordítva. Forró serpenyőben vagy szendvicssütőben pár perc alatt megsütjük az összeborított szendvicsek mindkét oldalát és még melegen tálaljuk a szendvicset.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
4 szelet
toast kenyér
5 dkg
Sissy teavaj
1 ek
Gyümölcsöskert áfonya extra dzsem
1 db
Milkeria camembert sajt
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A kenyérszeletek egyik oldalát megkenjük kevés vajjal. A szeletek nem vajas felére kenjük az áfonyalekvárt, majd ráfektetünk pár sajtszeletet, ismét kevés áfonyalekvár jön, és a sort a másik szelet kenyérrel zárjuk, a vajas oldalával kifelé fordítva. Forró serpenyőben vagy szendvicssütőben pár perc alatt megsütjük az összeborított szendvicsek mindkét oldalát és még melegen tálaljuk a szendvicset.