A céklát konyhai aprítóba tesszük. Pürésítjük, majd a robotgép táljába tesszük.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Hozzáadjuk a lisztet, a sót, az olajat, az élesztőt és a vizet, majd 5 percig összedolgozzuk dagasztókar segítségével. Hozzáadjuk a darált diót, és további 2 percig dagasztjuk.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Olajozott tálba tesszük. Letakarjuk, és legalább 1 órán át kelni hagyjuk.
4
accessibility.recipes.cookingstep
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. Megformázzuk sütőpapírral bélelt tepsibe a kenyeret. 30 perc alatt ropogósra sütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1.5 bögre
Zöldségeskert cékla savanyúság
3 bögre
PENNY búzafinomliszt
2 tk
só
1 tasak
PENNY élesztő
2 tk
San Fabio olívaolaj
1 dl
Kékforrás természetes ásványvíz
0.25 bögre
PENNY dióbél
1 ek
PENNY napraforgó-étolaj
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A céklát konyhai aprítóba tesszük. Pürésítjük, majd a robotgép táljába tesszük.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Hozzáadjuk a lisztet, a sót, az olajat, az élesztőt és a vizet, majd 5 percig összedolgozzuk dagasztókar segítségével. Hozzáadjuk a darált diót, és további 2 percig dagasztjuk.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Olajozott tálba tesszük. Letakarjuk, és legalább 1 órán át kelni hagyjuk.
4
accessibility.recipes.cookingstep
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. Megformázzuk sütőpapírral bélelt tepsibe a kenyeret. 30 perc alatt ropogósra sütjük.