Glutén-és tejmentes farsangi mézeskalács


Előkészítés
5 perc
Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Desszertek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 300 gramm
    Lavina Free glutén-és tejmentes mézeskalács tészta
  • 1 darab
    Tojásfehérje
  • 1 kávéskanál
    PENNY citromlé
  • 25 dkg
    Porcukor

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A gyorsfagyasztott tésztát kiengedjük és lisztezett nyújtódeszkán max. 1 cm vastagságúra kinyújtjuk. 
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Kiszúróval formákat készítünk és 170 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    A tojásfehérjét, porcukrot és citromlevet habverővel sűrűsödésig keverjük, majd habzsákba töltjük. A kihűlt formákat tetszés szerint díszítjük. 

Hasonló receptek