Húsvéti tojáskrém


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Ünnepi fogások
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 5 darab
    Tojás
  • 1 fej
    Vöröshagyma
  • 60 gramm
    Sissy teavaj
  • 200 gramm
    Sissy tejföl
  • 2 evőkanál
    Czifra mustár
  • ízlés szerint
    Só, bors
  • pár csepp, ízlés szerint
    PENNY citromlé
  • pár szelet
    Friss kenyér, kalács

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A szoba-hőmérsékletű tojásokat hideg vízbe tesszük, és forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hideg vízben lehűtjük őket.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Egy tálba tesszük az apróra vágott vöröshagymát, a puha vajat, a tejfölt, a mustárt és a pár csepp citromlevet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    A megfőtt, kihűlt tojásokat meghámozzuk és egy éles késsel a lehető legapróbbra összevágjuk, majd az előzőleg elkészített krémes alaphoz adjuk, így is alaposan összekeverjük.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Érdemes legalább egy kis időre hűtőbe tenni!

Hasonló receptek