A krémhez a mascarponét kihabosítjuk, majd belekeverjük a porcukrot, a főzött instant kávét, a kakaóport és a vaníliaaromát.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A csokoládét megolvasztjuk és a babapiskótát kávéba áztatjuk.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Az előkészített poharak szélére csokiöntetet locsolunk, majd a poharak aljába rakunk egy sor kávéba áztatott babapiskóta-darabot, erre jöhet a krém, majd így rétegezzük tovább.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Mikor kész vagyunk, azonnal ehetjük, de jót tesz neki a hűtőben pár óra pihenés.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
500 gramm
San Fabio mascarpone
70 gramm
Porcukor
1 evőkanál
Casa Blanca instant főzött kávé
8 gramm
Mrs Baker holland kakaópor
1 mokkáskanál
Vaníliaaroma
25 gramm
Choco'la tejcsokoládé
15 darab
PENNY babapiskóta
200 ml
Főzött kávé
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A krémhez a mascarponét kihabosítjuk, majd belekeverjük a porcukrot, a főzött instant kávét, a kakaóport és a vaníliaaromát.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A csokoládét megolvasztjuk és a babapiskótát kávéba áztatjuk.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Az előkészített poharak szélére csokiöntetet locsolunk, majd a poharak aljába rakunk egy sor kávéba áztatott babapiskóta-darabot, erre jöhet a krém, majd így rétegezzük tovább.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Mikor kész vagyunk, azonnal ehetjük, de jót tesz neki a hűtőben pár óra pihenés.