A krémhez a mascarponét habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáöntjük a tejszínt és ismét habosra keverjük. (Szükség esetén, ha úgy érezzük, hogy nem elég kemény a krém, adjunk hozzá habfixáló port.)
2
A piskótákat kávéba mártjuk, rétegezzük a krémmel. Összeállíthatjuk hagyományos módon tálban, de ha elég stabil a krém, tornyozhatjuk tányérra is.
3
Kicsit a hűtőbe tesszük, hogy alaposan összeérjenek az ízek.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
16 dkg
Sissy főzőtejszín
200 gramm
PENNY babapiskóta
25 dkg
San Fabio mascarpone
1 evőkanál
Porcukor
5 adag
Casablanca kávé
2 evőkanál
Mrs Baker holland kakaópor
Előkészítés
1
A krémhez a mascarponét habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáöntjük a tejszínt és ismét habosra keverjük. (Szükség esetén, ha úgy érezzük, hogy nem elég kemény a krém, adjunk hozzá habfixáló port.)
2
A piskótákat kávéba mártjuk, rétegezzük a krémmel. Összeállíthatjuk hagyományos módon tálban, de ha elég stabil a krém, tornyozhatjuk tányérra is.
3
Kicsit a hűtőbe tesszük, hogy alaposan összeérjenek az ízek.