Fetás görögdinnye-saláta


Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
40 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 50 dkg
    Görögdinnye
  • 15 dkg
    Kígyóuborka
  • 1 fej
    Lilahagyma
  • 13 dkg
    Milkéria feta sajt

Öntet
  • 60 ml
    MYBio extra szűz olívaolaj
  • 2 evőkanál
    Vörösborecet
  • 0.5 teáskanál

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A görögdinnye héját és magjait eltávolítjuk, majd felkockázzuk a gyümölcsöt.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Alaposan megmossuk az uborkát, és hosszában negyedekbe vágjuk, majd cikkekre. A hagymát megtisztítjuk, és csíkokra vágjuk.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Egy nagy tálban összekeverjük a dinnyét, az uborkát és a hagymát, majd rámorzsoljuk a feta sajtot.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Elkeverjük az olívaolajat az ecettel, és hozzáadjuk a sót. Meglocsoljuk az így kapott öntettel a salátát, óvatosan átkeverjük egyszer, és tálkákba adagolva, frissen kínáljuk.

Hasonló receptek