Padlizsánkrém baguette-n


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 2 db
    padlizsán
  • 3 gerezd
    fokhagyma
  • 2 ek
    MyBio extra szűz olívaolaj
  • 2 ek
    Czifra majonéz
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 1 db
    baguette

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Melegítsük elő a sütőt. Tegyünk egy tepsibe sütőpapírt a padlizsán alá, amit szurkáljunk meg. A fokhagymát héjastul tegyük hozzá, majd locsoljuk meg olívaolajjal a padlizsánokat. Tegyük be a sütőbe, és addig süssük, amíg össze nem esnek a padlizsánok.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Miután kihűlt kissé, kaparjuk ki a belsejét. A sült fokhagymával járjunk el ugyanígy. Adjuk hozzá a majonézt, sózzuk, borsozzuk, majd turmixoljuk össze. Baguette-re kenve tálaljuk.

Hasonló receptek