Az őszibarackokat meghámozzuk, feldaraboljuk, edénybe rakjuk. A serpenyőben a vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a nádcukrot, a barackot, a vaníliakivonatot, összekeverjük. 190 fokra előmelegített sütőbe tesszük 15 percre.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A lisztet egy tálba helyezzük, hozzászórjuk a sütőport, a fahéjat,az olvasztott vajat és a tejet, alaposan összekeverjük.
3
accessibility.recipes.cookingstep
30 cm átmérőjű kör alakú sütőformába rakjuk, megszórjuk fahéjas porcukorral, és 25-30 percre a sütőbe tesszük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
5 db
érett őszibarack
400 g
Sissy teavaj
220 g
PENNY nádcukor
2 tk
vaníliakivonat
125 g
PENNY búzafinomliszt
2 tk
PENNY sütőpor
1 tk
PENNY fahéj
125 ml
Sissy tej
ízlés szerint
fahéjas porcukor
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
Az őszibarackokat meghámozzuk, feldaraboljuk, edénybe rakjuk. A serpenyőben a vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a nádcukrot, a barackot, a vaníliakivonatot, összekeverjük. 190 fokra előmelegített sütőbe tesszük 15 percre.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A lisztet egy tálba helyezzük, hozzászórjuk a sütőport, a fahéjat,az olvasztott vajat és a tejet, alaposan összekeverjük.
3
accessibility.recipes.cookingstep
30 cm átmérőjű kör alakú sütőformába rakjuk, megszórjuk fahéjas porcukorral, és 25-30 percre a sütőbe tesszük.