Serpenyős barackos morzsasüti


Elkészítés teljes ideje
75 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Desszertek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 5 db
    érett őszibarack
  • 400 g
    Sissy teavaj
  • 220 g
    PENNY nádcukor
  • 2 tk
    vaníliakivonat
  • 125 g
    PENNY búzafinomliszt
  • 2 tk
    PENNY sütőpor
  • 1 tk
    PENNY fahéj
  • 125 ml
    Sissy tej
  • ízlés szerint
    fahéjas porcukor

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Az őszibarackokat meghámozzuk, feldaraboljuk, edénybe rakjuk. A serpenyőben a vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a nádcukrot, a barackot, a vaníliakivonatot, összekeverjük. 190 fokra előmelegített sütőbe tesszük 15 percre.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A lisztet egy tálba helyezzük, hozzászórjuk a sütőport, a fahéjat,az olvasztott vajat és a tejet, alaposan összekeverjük.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    30 cm átmérőjű kör alakú sütőformába rakjuk, megszórjuk fahéjas porcukorral, és 25-30 percre a sütőbe tesszük.

Hasonló receptek