Tonhalkrémes melegszendvics


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Előétel
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 db
    tonhalkonzerv
  • 2 ek
    San Fabio pesztó
  • 2 ek
    San Fabio sűrített paradicsom
  • 1 gerezd
    fokhagyma
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 4 szelet
    kenyér
  • 60 gramm
    Sissy teavaj
  • 200 gramm
    Milkeria reszelt trappista sajt

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük  a sajtot, sütőtepsire rakjuk.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.

Hasonló receptek