A vaníliás hókiflihez a lisztet, vajat és darált mandulát gyors mozdulatokkal összegyúrjuk.
2
A hókifli tésztából kis darabokat csípünk le, azokból gömböket készítünk, majd nudlikat formázunk belőle és kifli formára igazítjuk.
3
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük mindet, és 180 fokra előmelegített sütőben 13-15 perc alatt megsütjük, amíg egy kicsi színt nem kapnak a kiflik végei.
4
A kisült hókifliket még melegen a vaníliás porcukorba forgatjuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
20 dkg
PENNY finomliszt
15 dkg
Sissy teavaj
7 dkg
Salty mandulabél
3 dkg
PENNY vaníliás cukor
Előkészítés
1
A vaníliás hókiflihez a lisztet, vajat és darált mandulát gyors mozdulatokkal összegyúrjuk.
2
A hókifli tésztából kis darabokat csípünk le, azokból gömböket készítünk, majd nudlikat formázunk belőle és kifli formára igazítjuk.
3
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük mindet, és 180 fokra előmelegített sütőben 13-15 perc alatt megsütjük, amíg egy kicsi színt nem kapnak a kiflik végei.
4
A kisült hókifliket még melegen a vaníliás porcukorba forgatjuk.