Caponata mártogatós


Előkészítés
10 perc
Elkészítés teljes ideje
40 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

1 fej
Vöröshagyma
2 gerezd
Fokhagyma
1 darab
Padlizsán
10 szem
PENNY olívabogyó
50 ml
MYBio olívaolaj
2 darab
Paradicsom
4 evőkanál
San Fabio paradicsom passata
ízlés szerint
Só, bors
1 teáskanál
PENNY szárított oregánó
1 csipet
PENNY kristálycukor
500 gramm
PENNY toast kenyér

Előkészítés

1
Egy nagyobb serpenyőben olajat hevítünk és beledobjuk az apróra vágott vöröshagymát. Üvegesre pirítjuk, majd mehet hozzá a fokhagyma is.
2
A padlizsánt kisebb kockákra vágjuk, majd a hagymákra dobjuk. Megvárjuk amíg a padlizsán is kissé lepirul, majd hozzáadjuk a kockákra vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a passatát és kevergetve tovább sütögetjük.
3
Mikor már megpuhultak a zöldségek, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott olívabogyót, cukrot, oreganot és még pár percig főzzük. Friss pirítóssal hidegen vagy még melegen tálaljuk.

Hasonló receptek