Hozzávalók remove add Adag40 dkgKedvenc Hentese sertés darálthús1 darabZsemle1 darabPENNY tojás1 csomagZöldségeskert brokkoli2 gerezdFokhagyma ízlés szerintSó, bors1 teáskanálPENNY fűszerpaprikaElőkészítés
1accessibility.recipes.cookingstepA brokkolirózsákat enyhén sós vízben félkeményre főzzük, majd leszűrjük. 2accessibility.recipes.cookingstepA darált húst dolgozzuk össze a vízben előáztatott és kinyomkodott zsemlével, a tojással, és a fűszerekkel.3accessibility.recipes.cookingstepHelyezzük a vagdalthúst a tepsibe helyezett alufóliára, és előmelegített 180 fok sütőben süssük ki. Ha kissé kihűlt, szeleteljük föl.4accessibility.recipes.cookingstepKészítsük el egybensült vagdaltnak úgy, hogy a közepébe rakjuk a brokkolirózsákat.
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alfredo tejszínes tésztaKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás csirkenyárs sült zöldségekkelKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ananászos sajtos csirkemellKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Az eredeti spaghetti alla carbonaraKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baconbe tekert aszalt szilvás csirkemell rizzselKategóriaFőételek
access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bazsalikomos golyók paradicsommártásban, gluténmentes tésztávalVegán, gluténmentesKategóriaFőételekGlutenmentes
access_time35 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bundázott sütőtök fahéjas almacsatnivalKategóriaFőételekÜnnepi fogásokGlutenmentes
access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgonyafőzelék pulykafasírttalKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara gnocchiKategóriaFőételek