- 1 ekLíra napraforgó olaj
- 60 dkgKedvenc hentese kockázott sertéscomb
- 1 csomagGyorsfagyasztott Jégkert fejtett bab
- 1kis fej Vöröshagyma
- 2gerezd Fokhagyma
- 2 kis darabTV paprika
- 1 dbHegyes erős paprika
- 2 közepes darabParadicsom
- 2 közepes darabSárgarépa
- 1 közepes darabFehérrépa
- 1 kis darabZeller
- 2 ekCzifra fűszerpaprika
- 1 ekSissy 12%-os tejföl
- Mr. Spice babérlevél
- Durafood só
- Czifra csípős paprikakrém ízlés szerint

Babgulyás
Kategória
- Főételek
- Levesek
Hozzávalók
- 1 ekLíra napraforgó olaj
- 60 dkgKedvenc hentese kockázott sertéscomb
- 1 csomagGyorsfagyasztott Jégkert fejtett bab
- 1kis fej Vöröshagyma
- 2gerezd Fokhagyma
- 2 kis darabTV paprika
- 1 dbHegyes erős paprika
- 2 közepes darabParadicsom
- 2 közepes darabSárgarépa
- 1 közepes darabFehérrépa
- 1 kis darabZeller
- 2 ekCzifra fűszerpaprika
- 1 ekSissy 12%-os tejföl
- Mr. Spice babérlevél
- Durafood só
- Czifra csípős paprikakrém ízlés szerint
Előkészítés
- accessibility.recipes.cookingstepA vöröshagymát étolajon megfonnyasztjuk, majd a hozzáadjuk a lezsírozott, kockázott sertéscombot, és fehéredésig sütjük.
- accessibility.recipes.cookingstepÍzesítjük a fűszerekkel, jól átforgatjuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a vizet.
- accessibility.recipes.cookingstepAddig főzzük a levest, míg meg nem puhulnak a zöldségek.
- accessibility.recipes.cookingstepTejföllel díszítve, ízlés szerint csípős paprikakrémmel ízesítve tálaljuk.