Hozzávalók
Adag
Füstölt csülkös csont alaplé
1 kg
Kedvenc Hentese húsos sertés csont
1 kisebb darab
Füstölt csülök
3 gerezd
Fokhagyma
3 darab
PENNY babérlevél
12 szem
PENNY egész bors
Jókai bableves
500 gramm
Tarka bab
2 liter
Füstölt csülök alaplé
0.5 liter
Zöldség alaplé
0.5 liter
Bab áztató leve
5 gerezd
Fokhagyma
3 darab
Sárgarépa
1 darab
Fehérrépa
1 nagy fej
Vöröshagyma
6 szem
San Fabio aszalt paradicsom
1 szál
Dárdás csemege kolbász
1 darab
Zöld paprika
2 evőkanál
Sertészsír
100 gramm
Sissy tejföl
20 gramm
PENNY finomliszt
10 gramm
PENNY fűszerpaprika
ízlés szerint
Só, bors
Csipetke
2 darab
Tojássárgája
50 gramm
PENNY finomliszt
1 csipet
Só
Tálalás
4 darab
Nosztalgia kifli
ízlés szerint
Pirított kolbász (félrerakott)
175 gramm
Sissy tejföl
1 csipet
PENNY fokhagymapor
1 csipet
Fehér bors
1 csipet
Só
ízlés szerint
Friss petrezselyem
2 szál
Angol zeller
1 kis fej
Lilahagyma
1 evőkanál
PENNY almaecet