A csirkeszárnyakat elfelezzük és besózzuk, edénybe rakjuk, hozzáöntjük a szójaszószt, a mézet, hozzáadjuk a szezámmagot, a szárított fokhagymát és a keményítőt, majd elkeverjük.
2
Sütőpapírral bélelt tepsire helyezve, 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük őket. Ha igazán barnás-piros szárnyakat szeretnénk, 5 perce toljuk fel a hőfokot 200-ra, ha van grillfokozat még 1-2 percet azzal is rápiríthatunk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
70 dkg
Kedvenc Hentese csirkeszárny
2 tk
Mei Tai szójaszósz
9 ek
PENNY virágméz
2 tk
PENNY szezámmag
1 tk
PENNY tört chili paprika
1 tk
PENNY szárított fokhagyma
2 tk
Mrs. Baker étkezési keményítő
Előkészítés
1
A csirkeszárnyakat elfelezzük és besózzuk, edénybe rakjuk, hozzáöntjük a szójaszószt, a mézet, hozzáadjuk a szezámmagot, a szárított fokhagymát és a keményítőt, majd elkeverjük.
2
Sütőpapírral bélelt tepsire helyezve, 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük őket. Ha igazán barnás-piros szárnyakat szeretnénk, 5 perce toljuk fel a hőfokot 200-ra, ha van grillfokozat még 1-2 percet azzal is rápiríthatunk.