Csípős-ragacsos csirkeszárny


Elkészítés teljes ideje
35 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 70 dkg
    Kedvenc Hentese csirkeszárny
  • 2 tk
    Mei Tai szójaszósz
  • 9 ek
    PENNY virágméz
  • 2 tk
    PENNY szezámmag
  • 1 tk
    PENNY tört chili paprika
  • 1 tk
    PENNY szárított fokhagyma
  • 2 tk
    Mrs. Baker étkezési keményítő

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A csirkeszárnyakat elfelezzük és besózzuk, edénybe rakjuk, hozzáöntjük a szójaszószt, a mézet, hozzáadjuk a szezámmagot, a szárított fokhagymát és a keményítőt, majd elkeverjük.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Sütőpapírral bélelt tepsire helyezve, 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük őket. Ha igazán barnás-piros szárnyakat szeretnénk, 5 perce toljuk fel a hőfokot 200-ra, ha van grillfokozat még 1-2 percet azzal is rápiríthatunk.

Hasonló receptek