Édesburgonya-saláta céklával és fetával


Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség

Kategória
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 2 darab
    Édesburgonya
  • 1 darab
    Cékla
  • 1 evőkanál
    MyBIO extra szűz olívaolaj
  • ízlés szerint
    Só, bors
  • 1 teáskanál
    PENNY őrölt kömény
  • 20 dkg
    Milkéria feta sajt
  • ízlés szerint
    Szárított oregánó
  • ízlés szerint
    Friss rukkola

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Az édesburgonyát és a céklát meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy tűzálló tepsit kevés olívaolajjal kikenünk és elterítjük benne a zöldségeket.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Sózzuk, borsozzuk, őrölt köménnyel megszórjuk. 175 fokra előmelegített sütőben alufólia alatt 35-40 percig sütjük, míg a zöldségek megpuhulnak.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    A rukkolát tányérra tesszük, rászedjük a sült zöldségeket, megszórjuk a kockára vágott fetával és szárított oregánóval.

Hasonló receptek