Fehércsokis muffin


Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 10 dkg
    Chocola fehér csokoládé
  • 30 dkg
    PENNY búzafinomliszt
  • 2 tk
    PENNY sütőpor
  • 20 dkg
    PENNY kristálycukor
  • 2 dl
    Sissy tej
  • 6 ek
    PENNY napraforgó-étolaj
  • 1 db
    PENNY tojás

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A csokit olvaszd fel vízgőz felett, majd várd meg, míg kihűl. Egy nagyobb tálban vegyítsd a lisztet és a sütőport. Egy másik edényben keverd ki jól a tojást és a cukrot, majd öntsd hozzá a tejet és az olajat. Forgasd hozzá a száraz mixet, végül pedig a csokit is. Dolgozd simára a masszát.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Egy muffin sütőt bélelj ki kapszlikkal, és kanalazd bele a tésztát. Ne töltsd tele, csak háromnegyedig, mert a muffin sülés közben jól megemelkedik.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Előmelegített sütőben, 170 fokon süsd meg körülbelül 20 perc alatt. Tűpróbával teszteld, mielőtt kiveszed. Ha a tészta közepébe szúrt tűre nem tapad massza, vedd ki a sütőből.

Hasonló receptek