Grillkolbászos hotdog


Elkészítés teljes ideje
25 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

6 db
PENNY fagyasztott zsemle
1 ek
Czifra csemege torma
0.5 db
citrom
20 dkg
Czifra majonéz
6 db
Grill & Chill grillkolbász
12 szelet
cékla
2 marék
PENNY rukkola
ízlés szerint
PENNY ketchup

Előkészítés

1
A tormát és a citromhéját lereszeljük, a citrom felét kifacsarjuk. A majonézt simára keverjük a tormával, a citromhéjjal és -lével, majd fogyasztásig a hűtőbe tesszük.
2
A grillt előkészítjük a sütéshez. A kolbászokat villával megszurkáljuk, a rostélyra fektetjük, és körbeforgatva sütjük 8-10 percig.
3
Közben a rukkolát megmossuk, leszárítjuk és kisebb darabokra tépjük. A céklát lecsepegtetjük. A bagetteket 6 részre osztjuk, felvágjuk, majd megtöltjük a céklával, a rukkolával és a sült kolbászokkal. Végül a kolbászokra tetszés szerint ketchupot kenünk.

Hasonló receptek