Grillkolbászos hotdog


Elkészítés teljes ideje
25 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 6 db
    PENNY fagyasztott zsemle
  • 1 ek
    Czifra csemege torma
  • 0.5 db
    citrom
  • 20 dkg
    Czifra majonéz
  • 6 db
    Grill & Chill grillkolbász
  • 12 szelet
    cékla
  • 2 marék
    PENNY rukkola
  • ízlés szerint
    PENNY ketchup

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A tormát és a citromhéját lereszeljük, a citrom felét kifacsarjuk. A majonézt simára keverjük a tormával, a citromhéjjal és -lével, majd fogyasztásig a hűtőbe tesszük.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A grillt előkészítjük a sütéshez. A kolbászokat villával megszurkáljuk, a rostélyra fektetjük, és körbeforgatva sütjük 8-10 percig.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Közben a rukkolát megmossuk, leszárítjuk és kisebb darabokra tépjük. A céklát lecsepegtetjük. A bagetteket 6 részre osztjuk, felvágjuk, majd megtöltjük a céklával, a rukkolával és a sült kolbászokkal. Végül a kolbászokra tetszés szerint ketchupot kenünk.

Hasonló receptek