A kolbászkrémes tekercsek elkészítéséhez a tésztát kitekerjük, és hosszában 3 részre vágjuk. A kolbászról, ha tudjuk, lehúzzuk a „héját”, kisebb darabokra vágjuk és egy aprítóba rakjuk a mustár és az apróra vágott snidling társaságában, majd alaposan lezúzzuk.
2
A kolbászkrémet 3 részre osztjuk, és hosszában a három tésztasáv alsó felére kanalazzuk. Feltekerjük mindhárom tésztadarabot, majd mindegyiket 8 részre vágjuk, így megkapjuk a kis kolbásztekercseket.
3
Ezeket sütőpapíros tepsire rakosgatjuk, lekenjük a tetejüket a tejszínnel elkevert tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal és 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk 18-20 percre, amíg szép aranybarnára sülnek.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
150 gramm
Dárdás lángolt kolbász
1 evőkanál
Czifra mustár
7 gramm
PENNY petrezselyemlevél
1 csomag
PENNY Ready leveles tészta
1 darab
PENNY tojás
1 evőkanál
PENNY habtejszín
1 evőkanál
PENNY szezámmag
Előkészítés
1
A kolbászkrémes tekercsek elkészítéséhez a tésztát kitekerjük, és hosszában 3 részre vágjuk. A kolbászról, ha tudjuk, lehúzzuk a „héját”, kisebb darabokra vágjuk és egy aprítóba rakjuk a mustár és az apróra vágott snidling társaságában, majd alaposan lezúzzuk.
2
A kolbászkrémet 3 részre osztjuk, és hosszában a három tésztasáv alsó felére kanalazzuk. Feltekerjük mindhárom tésztadarabot, majd mindegyiket 8 részre vágjuk, így megkapjuk a kis kolbásztekercseket.
3
Ezeket sütőpapíros tepsire rakosgatjuk, lekenjük a tetejüket a tejszínnel elkevert tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal és 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk 18-20 percre, amíg szép aranybarnára sülnek.