Kolbászkrémes tekercsek


Előkészítés
10 perc
Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 150 gramm
    Dárdás lángolt kolbász
  • 1 evőkanál
    Czifra mustár
  • 7 gramm
    PENNY petrezselyemlevél
  • 1 csomag
    PENNY Ready leveles tészta
  • 1 darab
    PENNY tojás
  • 1 evőkanál
    PENNY habtejszín
  • 1 evőkanál
    PENNY szezámmag

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A kolbászkrémes tekercsek elkészítéséhez a tésztát kitekerjük, és hosszában 3 részre vágjuk. A kolbászról, ha tudjuk, lehúzzuk a „héját”, kisebb darabokra vágjuk és egy aprítóba rakjuk a mustár és az apróra vágott snidling társaságában, majd alaposan lezúzzuk.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A kolbászkrémet 3 részre osztjuk, és hosszában a három tésztasáv alsó felére kanalazzuk. Feltekerjük mindhárom tésztadarabot, majd mindegyiket 8 részre vágjuk, így megkapjuk a kis kolbásztekercseket.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Ezeket sütőpapíros tepsire rakosgatjuk, lekenjük a tetejüket a tejszínnel elkevert tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal és 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk 18-20 percre, amíg szép aranybarnára sülnek.

Hasonló receptek