Kolbászos gravy-krém baguette-n


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Kiadós reggeli receptek
  • Előétel
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 720 ml
    Sissy tej
  • 100 g
    PENNY búzafinomliszt
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 250 g
    Karát Gyulai kolbász
  • 2 db
    baguette

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Alaposan keverjük össze a tejet, lisztet, sót, őrölt feketeborsot. Öntsük serpenyőbe. Folyamatosan kevergetve lassú tűzön főzzük 15 percig.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Egy másik serpenyőben pirítsuk meg a karikára vágott kolbászt.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Mielőtt a kolbászkarikák teljesen átsülnének keverjük őket a gravy-be.  Félbevágott baguette-re öntve forrón tálaljuk.

Hasonló receptek