Hozzávalók remove add Adag720 mlSissy tej100 gPENNY búzafinomliszt ízlés szerintsó, bors250 gKarát Gyulai kolbász2 dbbaguetteElőkészítés
1accessibility.recipes.cookingstepAlaposan keverjük össze a tejet, lisztet, sót, őrölt feketeborsot. Öntsük serpenyőbe. Folyamatosan kevergetve lassú tűzön főzzük 15 percig.2accessibility.recipes.cookingstepEgy másik serpenyőben pirítsuk meg a karikára vágott kolbászt.3accessibility.recipes.cookingstepMielőtt a kolbászkarikák teljesen átsülnének keverjük őket a gravy-be. Félbevágott baguette-re öntve forrón tálaljuk.
play_circle_outline access_time25 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu "Sajttorta"-salátaKategóriaElőételDesszertekKiadós reggeli receptek
ÚJ play_circle_outline access_time15 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Áfonyás-sajtos melegszendvicsKategóriaKiadós reggeli receptekElőételVendégvárók, snackek
play_circle_outline access_time20 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás diós sült camembertKategóriaElőételVendégvárók, snackek
access_time15 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás süti smoothieKategóriaPENNY SéfÜnnepi fogásokElőétel
play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amerikai fahéjas tekercsKategóriaKiadós reggeli receptekElőételVendégvárók, snackek…
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)KategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel
play_circle_outline access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baconszalonnás csavartKategóriaPénztárcabarát fogásokVendégvárók, snackek
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cantuccini, a mandulás olasz kekszKategóriaKiadós reggeli receptekDesszertekElőétel
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Caponata mártogatósKategóriaElőételVendégvárók, snackek
play_circle_outline access_time105 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Céklás-diós kenyérKategóriaElőételKiadós reggeli receptek