A megtisztított burgonyát vékony karikákra szeleteljük, vagy gyalun áttoljuk.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A vékonyra szelt burgonyákat tálba tesszük, mehet rá az olaj, só és bors, alaposan átforgatjuk.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Két bacont egymásra fektetünk, a burgonyákat szép sorjában a baconra helyezzük, majd szorosan feltekerjük.
4
accessibility.recipes.cookingstep
A burgonyarózsákat muffin tepsibe helyezzük, majd 180 fokos sütőben 20-25 percig sütjük, ezután megszórjuk sajttal, majd még 5-10 percig sütjük. Tálalásnál finomra vágott újhagymával szórjuk meg.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
4 db
burgonya
ízlés szerint
só, bors
1 csokor
újhagyma
2 ek
PENNY napraforgó-étolaj
12 szelet
Karát bacon
1 marék
San Fabio Grana Padano sajt
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A megtisztított burgonyát vékony karikákra szeleteljük, vagy gyalun áttoljuk.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A vékonyra szelt burgonyákat tálba tesszük, mehet rá az olaj, só és bors, alaposan átforgatjuk.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Két bacont egymásra fektetünk, a burgonyákat szép sorjában a baconra helyezzük, majd szorosan feltekerjük.
4
accessibility.recipes.cookingstep
A burgonyarózsákat muffin tepsibe helyezzük, majd 180 fokos sütőben 20-25 percig sütjük, ezután megszórjuk sajttal, majd még 5-10 percig sütjük. Tálalásnál finomra vágott újhagymával szórjuk meg.