Ha az otthoni narancsunk már kissé megszikkadt, semmiképpen se dobjuk ki, mert feldobhatjuk vele az isteni csokoládés muffin receptünket. Elkészítéséhez lereszeljük a narancsok héját és egy keverőtálba dobjuk. Hozzáadunk a gyümölcsök kifacsart levéből 250 ml-t, valamint a tojást és kikeverjük. Ezután mehet bele az olaj, a kakaópor és cukor, ezekkel is alaposan elkeverjük. Beleszitáljuk a lisztet, a sütőport, a sót és csomómentesre keverjük.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A tésztát egyenletesen elosztjuk 12 darab kapszlival bélelt muffin formába, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
2 db
narancs
1 db
PENNY tojás
90 ml
PENNY napraforgó-étolaj
100 g
Mrs. Baker holland kakaópor
100 g
PENNY kristálycukor
1 tk
PENNY sütőpor
250 g
PENNY búzafinomliszt
ízlés szerint
só
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
Ha az otthoni narancsunk már kissé megszikkadt, semmiképpen se dobjuk ki, mert feldobhatjuk vele az isteni csokoládés muffin receptünket. Elkészítéséhez lereszeljük a narancsok héját és egy keverőtálba dobjuk. Hozzáadunk a gyümölcsök kifacsart levéből 250 ml-t, valamint a tojást és kikeverjük. Ezután mehet bele az olaj, a kakaópor és cukor, ezekkel is alaposan elkeverjük. Beleszitáljuk a lisztet, a sütőport, a sót és csomómentesre keverjük.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A tésztát egyenletesen elosztjuk 12 darab kapszlival bélelt muffin formába, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.