Késes aprítóba tesszük a diót és a datolyát. Kissé darabosra vágjuk. Hozzáforgatjuk a meghámozott és lereszelt sárgarépát, a kakaóport, a kókuszreszelék felét, a fűszereket és 1 csipet sót.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Összedolgozzuk, majd a masszából kis golyókat formázunk. Meghempergetjük mindet a maradék kókuszreszelékben, majd betesszük a hűtőbe a golyókat, hogy kissé megszilárduljanak. Szobahőmérsékleten kínáljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
10 dkg
PENNY dióbél
15 dkg
aszalt szilva
2 db
sárgarépa
18 dkg
PENNY kókuszreszelék
1 tk
Mrs. Baker holland kakaópor
0.5 tk
PENNY őrölt szerecsendió
0.5 tk
PENNY őrölt fahéj
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
Késes aprítóba tesszük a diót és a datolyát. Kissé darabosra vágjuk. Hozzáforgatjuk a meghámozott és lereszelt sárgarépát, a kakaóport, a kókuszreszelék felét, a fűszereket és 1 csipet sót.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Összedolgozzuk, majd a masszából kis golyókat formázunk. Meghempergetjük mindet a maradék kókuszreszelékben, majd betesszük a hűtőbe a golyókat, hogy kissé megszilárduljanak. Szobahőmérsékleten kínáljuk.