Az olajon megpirítjuk a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a spenótleveleket és megpároljuk.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Mikor a spenót kellően összeesett, hozzáadjuk a sajtot és addig kavargatjuk, míg krémes állagot nem kapunk.
3
accessibility.recipes.cookingstep
A levelestésztából négyzeteket vágunk, a négyzetek közepére teszünk egy evőkanállal a spenótos krémből, majd felhajtjuk a tészta széleit. Középen egy dióval rögzítjük a batyunkat.
4
accessibility.recipes.cookingstep
A felvert tojással megkenjük a batyukat, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük őket.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 darab
PENNY tojás
2 evőkanál
MyBio extra szűz olívaolaj
3 gerezd
Fokhagyma
50 dkg
PENNY spenót (gyorsfagyasztott)
20 dkg
San Fabio gorgonzola
2 marék
Dióbél
1 csomag
PENNY Ready leveles tészta
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
Az olajon megpirítjuk a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a spenótleveleket és megpároljuk.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Mikor a spenót kellően összeesett, hozzáadjuk a sajtot és addig kavargatjuk, míg krémes állagot nem kapunk.
3
accessibility.recipes.cookingstep
A levelestésztából négyzeteket vágunk, a négyzetek közepére teszünk egy evőkanállal a spenótos krémből, majd felhajtjuk a tészta széleit. Középen egy dióval rögzítjük a batyunkat.
4
accessibility.recipes.cookingstep
A felvert tojással megkenjük a batyukat, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük őket.