Spenótos sajtos batyu


Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
35 perc
Nehézség

Kategória
  • Előétel
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 darab
    PENNY tojás
  • 2 evőkanál
    MyBio extra szűz olívaolaj
  • 3 gerezd
    Fokhagyma
  • 50 dkg
    PENNY spenót (gyorsfagyasztott)
  • 20 dkg
    San Fabio gorgonzola
  • 2 marék
    Dióbél
  • 1 csomag
    PENNY Ready leveles tészta

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Az olajon megpirítjuk a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a spenótleveleket és megpároljuk.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Mikor a spenót kellően összeesett, hozzáadjuk a sajtot és addig kavargatjuk, míg krémes állagot nem kapunk.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    A levelestésztából négyzeteket vágunk, a négyzetek közepére teszünk egy evőkanállal a spenótos krémből, majd felhajtjuk a tészta széleit. Középen egy dióval rögzítjük a batyunkat.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    A felvert tojással megkenjük a batyukat, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük őket.

Hasonló receptek