Hozzávalók remove add Adag10 dbfriss sárgarépa2 ekMyBio extra szűz olívaolaj2 ekPENNY szezámmag ízlés szerintsóElőkészítés
1accessibility.recipes.cookingstepSárgarépákat meghámozzuk, egyforma darabra vágjuk, egy tálba helyezzük és olíva olajat öntünk rá, megszórjuk szezámmaggal, jól összekeverjük.2accessibility.recipes.cookingstepEgy tepsibe sütőpapírt helyezünk, és a répákat rátesszük, megsózzuk, majd 200-220 fokos sütőbe tesszük 20-30 percre.
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almaragus tejberizsKategóriaPénztárcabarát fogásokHázias receptekDesszertek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás-körtés-mákos kevert sütiKategóriaPénztárcabarát fogások
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás puffancsKategóriaPénztárcabarát fogásokDesszertek
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)KategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel
play_circle_outline access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baconszalonnás csavartKategóriaPénztárcabarát fogásokVendégvárók, snackek
play_circle_outline access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bagettchips carbonara mártogatóssalKategóriaPénztárcabarát fogások
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BaklavaKategóriaPénztárcabarát fogásokDesszertek
play_circle_outline access_time70 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bögrés joghurtos baracktortaKategóriaPénztárcabarát fogásokHázias receptekDesszertek
play_circle_outline access_time90 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BoszorkánykrémKategóriaPénztárcabarát fogásokÜnnepi fogásokDesszertek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brokkolis spagettiKategóriaPénztárcabarát fogások