A puha vajat egy nagy tálban a cukrokkal simára keverjük, majd hozzáadjuk a tojást, sót, sütőport, majd részletekben a finomlisztet. Végül jöhet a drazsé fele és az apró darabokra tört fehér csokoládé.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Egy sütőpapírral bélelt tepsire öntjük a morzsás keveréket, majd alaposan lenyomkodjuk. A maradék drazsét a tetejére szórjuk, picit belenyomkodjuk, majd 20 perc alatt 200 fokon készre sütjük.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Szeletelés előtt kb. 10-15 percig pihentetjük, és már fogyaszthatjuk is.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
220 g
Sissy teavaj
150 g
PENNY kristálycukor
1 db
PENNY tojás
1 tk
PENNY sütőpor
ízlés szerint
só
350 g
PENNY búzafinomliszt
1 csomag
PENNY vaníliás cukor
10 ek
Chocola színes csokoládédrazsé
100 g
Chocola fehér csokoládé
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A puha vajat egy nagy tálban a cukrokkal simára keverjük, majd hozzáadjuk a tojást, sót, sütőport, majd részletekben a finomlisztet. Végül jöhet a drazsé fele és az apró darabokra tört fehér csokoládé.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Egy sütőpapírral bélelt tepsire öntjük a morzsás keveréket, majd alaposan lenyomkodjuk. A maradék drazsét a tetejére szórjuk, picit belenyomkodjuk, majd 20 perc alatt 200 fokon készre sütjük.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Szeletelés előtt kb. 10-15 percig pihentetjük, és már fogyaszthatjuk is.