A tésztát rakd lobogó, sós vízbe, és főzd a csomagoláson található ideig. Akkor az ideális, ha kicsit kemény, tehát nem is puha, nem is roppanós. Szűrd le, és csepegtesd le.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A zöldségeket alaposan mosd meg, tisztítsd meg. A spárgát főzd forrástól számítva hét percig, majd öblítsd le hideg vízzel, és vágd kisebb darabokra. Egy lábosban hevíts olajat, tedd bele a zúzott fokhagymát, és süsd addig, amíg elkezd pirulni.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Rakd hozzá az aprított petrezselymet, a spárgát, a paradicsomot, a répát, és óvatosan megkeverve párold pár percig, közben sózd, borsozd. Forgasd hozzá a tésztát, a vajat, és süsd össze egy-két perc alatt.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
40 dkg
Aranykosár tészta
1 db
sárgarépa
4 szál
spárga
2 db
paradicsom
aprított
PENNY TO GO petrezselyem
2 gerezd
fokhagyma
3 ek
PENNY napraforgó-étolaj
1 bögre
Zöldségeskert borsó
ízlés szerint
só, bors
5 dkg
Sissy teavaj
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A tésztát rakd lobogó, sós vízbe, és főzd a csomagoláson található ideig. Akkor az ideális, ha kicsit kemény, tehát nem is puha, nem is roppanós. Szűrd le, és csepegtesd le.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A zöldségeket alaposan mosd meg, tisztítsd meg. A spárgát főzd forrástól számítva hét percig, majd öblítsd le hideg vízzel, és vágd kisebb darabokra. Egy lábosban hevíts olajat, tedd bele a zúzott fokhagymát, és süsd addig, amíg elkezd pirulni.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Rakd hozzá az aprított petrezselymet, a spárgát, a paradicsomot, a répát, és óvatosan megkeverve párold pár percig, közben sózd, borsozd. Forgasd hozzá a tésztát, a vajat, és süsd össze egy-két perc alatt.