Tavaszi zöldséges tészta


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Főételek
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 40 dkg
    Aranykosár tészta
  • 1 db
    sárgarépa
  • 4 szál
    spárga
  • 2 db
    paradicsom
  • aprított
    PENNY TO GO petrezselyem
  • 2 gerezd
    fokhagyma
  • 3 ek
    PENNY napraforgó-étolaj
  • 1 bögre
    Zöldségeskert borsó
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 5 dkg
    Sissy teavaj

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A tésztát rakd lobogó, sós vízbe, és főzd a csomagoláson található ideig. Akkor az ideális, ha kicsit kemény, tehát nem is puha, nem is roppanós. Szűrd le, és csepegtesd le.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A zöldségeket alaposan mosd meg, tisztítsd meg. A spárgát főzd forrástól számítva hét percig, majd öblítsd le hideg vízzel, és vágd kisebb darabokra. Egy lábosban hevíts olajat, tedd bele a zúzott fokhagymát, és süsd addig, amíg elkezd pirulni.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Rakd hozzá az aprított petrezselymet, a spárgát, a paradicsomot, a répát, és óvatosan megkeverve párold pár percig, közben sózd, borsozd. Forgasd hozzá a tésztát, a vajat, és süsd össze egy-két perc alatt.

Hasonló receptek