Tormás répafasírt


Elkészítés teljes ideje
50 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 fej
    vöröshagyma
  • 1 db
    szikkadt zsemle
  • 400 g
    sárgarépa
  • 3 gerezd
    fokhagyma
  • 1 ek
    Czifra csemege torma
  • 30 g
    PENNY búzafinomliszt
  • 70 g
    PENNY panírmorzsa
  • 2 db
    PENNY tojás
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 1 tk
    PENNY őrölt fűszerkömény
  • 4 tk
    PENNY aprított petrezselyem levél
  • 5 dl
    PENNY napraforgó-étolaj

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A vöröshagymát feldaraboljuk, egy tálba helyezzük.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A szikkadt zsemlét beáztatjuk vízbe, majd kinyomjuk belőle a nedvességet és a hagymához rakjuk.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    A sárgarépát meghámozzuk és lereszeljük, a fokhagymával és a tormával együtt belerakjuk a tálba.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Beleszórjuk a lisztet és a panírmorzsát, hozzáadjuk a tojásokat, sóval, borssal, fűszerköménnyel és petrezselyemmel ízesítjük, összegyúrjuk, formázzuk.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Serpenyőben olajat hevítünk, bő olajban kisütjük, a tetejét petrezselyemmel megszórjuk.

Hasonló receptek