- 100 grammPENNY margarin
- 100 grammNádcukor
- 10 grammPENNY sütőpor
- 2 evőkanálPENNY finomliszt
- 0.5 teáskanálszerecsendió
- 0.5 teáskanálfahéj
- 2 dbtojás
- 25 grammmandula
- 1 dbalma (meghámozva, kimagozva, nagy lyukú reszelőn lereszelve)
- 1 evőkanálPENNY csokoládé pudingpor

Hagyományos karácsonyi puding
Kategória
- Cukorkontroll receptek
Hozzávalók
- 100 grammPENNY margarin
- 100 grammNádcukor
- 10 grammPENNY sütőpor
- 2 evőkanálPENNY finomliszt
- 0.5 teáskanálszerecsendió
- 0.5 teáskanálfahéj
- 2 dbtojás
- 25 grammmandula
- 1 dbalma (meghámozva, kimagozva, nagy lyukú reszelőn lereszelve)
- 1 evőkanálPENNY csokoládé pudingpor
Előkészítés
- accessibility.recipes.cookingstepKeverjük simára a vajat a cukorral. Dolgozzuk bele a lisztet, a fűszereket és a tojásokat.
- accessibility.recipes.cookingstepVégül adjuk hozzá a maradék hozzávalókat is, így egy folyós állagú tésztát kapunk.
- accessibility.recipes.cookingstepÖntsük a tésztát egy kuglófformába. Csomagoljuk sütőpapírba, és szorosan zárjuk le a széleit. Tegyük hűvös, száraz helyre.
- accessibility.recipes.cookingstepTálalás előtt két órán át süssük Vital programon (90-100 fok között gőzzel kevert módban) a süteményt.