Hagyományos karácsonyi puding


Előkészítés
40 perc
Elkészítés teljes ideje
180 perc
Nehézség

Kategória
  • Cukorkontroll receptek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 100 gramm
    PENNY margarin
  • 100 gramm
    Nádcukor
  • 10 gramm
    PENNY sütőpor
  • 2 evőkanál
    PENNY finomliszt
  • 0.5 teáskanál
    szerecsendió
  • 0.5 teáskanál
    fahéj
  • 2 db
    tojás
  • 25 gramm
    mandula
  • 1 db
    alma (meghámozva, kimagozva, nagy lyukú reszelőn lereszelve)
  • 1 evőkanál
    PENNY csokoládé pudingpor

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Keverjük simára a vajat a cukorral. Dolgozzuk bele a lisztet, a fűszereket és a tojásokat.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Végül adjuk hozzá a maradék hozzávalókat is, így egy folyós állagú tésztát kapunk.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Öntsük a tésztát egy kuglófformába. Csomagoljuk sütőpapírba, és szorosan zárjuk le a széleit. Tegyük hűvös, száraz helyre. 
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Tálalás előtt két órán át süssük Vital programon (90-100 fok között gőzzel kevert módban) a süteményt.