Hagyományos karácsonyi puding


Előkészítés
40 perc
Elkészítés teljes ideje
180 perc
Nehézség

Kategória
  • Cukorkontroll receptek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

100 gramm
PENNY margarin
100 gramm
Nádcukor
10 gramm
PENNY sütőpor
2 evőkanál
PENNY finomliszt
0.5 teáskanál
szerecsendió
0.5 teáskanál
fahéj
2 db
tojás
25 gramm
mandula
1 db
alma (meghámozva, kimagozva, nagy lyukú reszelőn lereszelve)
1 evőkanál
PENNY csokoládé pudingpor

Előkészítés

1
Keverjük simára a vajat a cukorral. Dolgozzuk bele a lisztet, a fűszereket és a tojásokat.
2
Végül adjuk hozzá a maradék hozzávalókat is, így egy folyós állagú tésztát kapunk.
3
Öntsük a tésztát egy kuglófformába. Csomagoljuk sütőpapírba, és szorosan zárjuk le a széleit. Tegyük hűvös, száraz helyre. 
4
Tálalás előtt két órán át süssük Vital programon (90-100 fok között gőzzel kevert módban) a süteményt.