Nyári tabbouleh lágy krémfehérsajttal


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 200 g
    kuszkusz
  • 4 dl
    Kékforrás természetes ásványvíz
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 2 ek
    MyBio olivaolaj
  • 1 db
    citrom
  • 1 db
    cukkini
  • 1 db
    kígyóuborka
  • 1 db
    piros kaliforniai paprika
  • 10 dkg
    koktélparadicsom
  • 1 fej
    lilahagyma
  • 100 g
    PENNY zöld olivabogyó
  • 1 ek
    PENNY morzsolt petrezselyem
  • 1 ek
    PENNY morzsolt bazsalikom
  • 1 csokor
    menta
  • 200 g
    Sissy krémsajt

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A kuszkuszt és  vizet egy edénybe rakjuk, sóval és borssal megszórjuk, olivaolajat öntünk bele, reszelünk citromot és citromlevet is teszünk bele, összekeverjük.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Ezután a cukkinit,a kígyóuborkát, a kaliforniai paprikát és a koktélparadicsomot és az olivabogyót feldaraboljuk, lilahagymát szeletelünk, egy üvegtálba helyezzük, megszórjuk petrezselyemmel, bazslikommal, sóval és borssal.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Hozzáadjuk a kuszkuszt, összekeverjük, teszünk bele mentalevelet. A krémfehérsajtot feldaraboljuk, beletesszük a tabboulehhoz, és olivaolajjal meglocsoljuk.

Hasonló receptek