Nyári tabbouleh lágy krémfehérsajttal


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

200 g
kuszkusz
4 dl
Kékforrás természetes ásványvíz
ízlés szerint
só, bors
2 ek
MyBio olivaolaj
1 db
citrom
1 db
cukkini
1 db
kígyóuborka
1 db
piros kaliforniai paprika
10 dkg
koktélparadicsom
1 fej
lilahagyma
100 g
PENNY zöld olivabogyó
1 ek
PENNY morzsolt petrezselyem
1 ek
PENNY morzsolt bazsalikom
1 csokor
menta
200 g
Sissy krémsajt

Előkészítés

1
A kuszkuszt és  vizet egy edénybe rakjuk, sóval és borssal megszórjuk, olivaolajat öntünk bele, reszelünk citromot és citromlevet is teszünk bele, összekeverjük.
2
Ezután a cukkinit,a kígyóuborkát, a kaliforniai paprikát és a koktélparadicsomot és az olivabogyót feldaraboljuk, lilahagymát szeletelünk, egy üvegtálba helyezzük, megszórjuk petrezselyemmel, bazslikommal, sóval és borssal.
3
Hozzáadjuk a kuszkuszt, összekeverjük, teszünk bele mentalevelet. A krémfehérsajtot feldaraboljuk, beletesszük a tabboulehhoz, és olivaolajjal meglocsoljuk.

Hasonló receptek