1A padlizsánt villával megböködjük, majd sütőben addig sütjük, míg megpuhul.2A héját meghámozzuk, majd összekeverjük a majonézzel, az apróra vágott lilahagymával, a sóval és a borssal.
access_time15 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás süti smoothieKategóriaPENNY SéfÜnnepi finomságokElőétel
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)KategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Caponata mártogatósKategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel
play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CéklalevesKategóriaPénztárcabarát fogásokHázias receptekElőétel
access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Csemege uborkás sült paprika salátaKategóriaHázias receptekElőételPENNY Séf
play_circle_outline access_time75 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Édesburgonya krémlevesKategóriaPénztárcabarát fogásokHázias receptekElőétel
play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Édesburgonya-saláta céklával és fetávalKategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fetás görögdinnye-salátaTIPP: Tálald vissza a kibelezett dinnyébe a salátát.KategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel
access_time20 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fetasajtos, fűszeres mártásKategóriaElőétel
play_circle_outline access_time90 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frankfurti levesKategóriaHázias receptekPénztárcabarát fogásokElőétel