Paradicsomos-fetás bulgursaláta


Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség

Kategória
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 6 dl
    Kékforrás mentes ásványvíz
  • 30 dkg
    Bulgur
  • 1 teáskanál
  • 2 darab
    Paradicsom
  • 1 darab
    Kígyóuborka
  • 0.5 darab
    Citrom leve
  • 15 dkg
    Milkéria fetasajt

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A vizet a sóval felforraljuk. A bulgurt egy tálba tesszük, ráöntjük a vizet, és lefedjük fóliával.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    20 percig állni hagyjuk, majd eltávolítjuk a fóliát, átkeverjük, és hagyjuk teljesen kihűlni.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    A paradicsomot, az uborkát megmossuk, leszárítjuk, és felaprítjuk.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Megsózzuk, és a bulgurhoz keverjük.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Végül a salátához adjuk a felkockázott fetát, meglocsoljuk a citrom levével, és néhány órára a hűtőbe tesszük.

Hasonló receptek