Paradicsomos-mozzarellás saláta


Előkészítés
10 perc
Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

250 gramm
Koktélparadicsom
1 szál
Szárzeller
0.5 fej
Lilahagyma
80 gramm
PENNY magozott olívabogyó
1 darab
Kígyóuborka
250 gramm
San Fabio mini mozzarella
1 csipet
Fokhagyma granulátum
4 evőkanál
San Fabio olívaolaj
4 evőkanál
San Fabio balzsamecet
ízlés szerint
Só, bors
30 gramm
Kruton

Előkészítés

1
A paradicsomos-mozarellás salátához először a koktélparadicsomokat felkarikázzuk, a szárzellert felszeleteljük, a lila hagymát kis kockákra vágjuk és az olajbogyót is felkarikázzuk.
2
A negyedbe vágott kígyóuborka belsejét egy kiskanállal kikaparjuk, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük a zöldségeket a lecsepegtetett mozzarellával együtt.
3
Megszórjuk a fokhagyma-granulátummal, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet átkeverjük.
4
Krutonszeletekkel díszítjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel.

Hasonló receptek