A mascarponét összekeverjük a joghurttal és a vaníliás cukorral.
2
A csokoládét nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és a mascarponés részhez adjuk. A banánt felkarikázzuk, a megmosott epret cikkekre vágjuk, a kekszet összetörjük.
3
A krémet összeforgatjuk a gyümölcsökkel és a keksszel (tehetünk félre pár szemet a díszítéshez), majd rászórjuk az áfonyát is, és tálaljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
25 dkg
San Fabio mascarpone
150 g
Sissy epres joghurt
16 g
PENNY vaníliás cukor
5 dkg
Chocola fehér csokoládé
2 db
banán
30 dkg
PENNY eper
10 dkg
zabkeksz
10 dkg
áfonya
Előkészítés
1
A mascarponét összekeverjük a joghurttal és a vaníliás cukorral.
2
A csokoládét nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és a mascarponés részhez adjuk. A banánt felkarikázzuk, a megmosott epret cikkekre vágjuk, a kekszet összetörjük.
3
A krémet összeforgatjuk a gyümölcsökkel és a keksszel (tehetünk félre pár szemet a díszítéshez), majd rászórjuk az áfonyát is, és tálaljuk.