Spaghetti házi pestóval és koktélparadicsommal


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

500 g
San Fabio spaghetti tészta
5 dkg
friss bazsalikomlevél
5 ek
San Fabio reszelt parmezán sajt
2 gerezd
fokhagyma
ízlés szerint
1 dl
MyBio olívaolaj
5 db
koktélparadicsom

Előkészítés

1
A bazsalikomot alaposan megmossuk, majd a 8 evőkanál parmezánt, az áttört fokhagymával, a fűszernövényekkel, a sóval összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk az olajat.
2
A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük, a tésztát visszatesszük a fazékba. Hozzákeverjük a pestót, majd a félbevágott koktéparadicsomokat, és megszórjuk a maradék, két evőkanál parmezánnal.

Hasonló receptek