Tökmagolajos palacsinta szilvával és tökmag grillázzsal
Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
65 perc
Nehézség
Kategória
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
Palacsinta tészta
250 ml
Sissy tej
250 ml
Kékforrás szénsavas ásványvíz
200 gramm
PENNY finomliszt
60 gramm
Tökmagolaj
20 gramm
Porcukor
2 darab
PENNY tojás
ízlés szerint
Só
Palacsinta töltelék
ízlés szerint
Gyümölcsöskert Szilva extradzsem
Marinált szilva
4 darab
Friss szilva
0.5 csomag
PENNY aszalt szilva
2 evőkanál
San Fabio vörösbor ecet
1 csomag
PENNY vaníliás cukor
1 csipet
Só
Édes pirított tökmag
100 gramm
PENNY hántolt tökmag
1 csomag
PENNY vaníliás cukor
15 gramm
PENNY kristálycukor
5 gramm
Tökmagolaj
1 csipet
Só
Előkészítés
1
Palacsinta tészta
Az összetevőket keverőtálba mérjük és habverővel csomó mentesre keverjük és felhevített palacsintasütőben kisütjük.
2
Marinált szilva
A friss és aszalt szilvát felszeleteljük.
Keverő tálba téve hozzáadjuk a balzsamecetet, vaníliás cukrot és sót, majd alaposan összekeverjük.
Hűtőben pihentetjük 1 órát vagy, ha tehetjük egy éjszakát.
3
Édes pirított tökmag
A tökmagot serpenyőben tesszük, majd hozzáadjuk a tökmagolajat, vaníliás cukrot és a csipetnyi sót.
Folyamatosan kevergetve megpirítjuk a tökmagot, amíg a cukor rákaramelizálódik.