Hozzávalók
Adag
Fehérbabfőzelék
- 500 grammPENNY fehér bab
- 1 literZöldség alaplé
- 1 dlSzáraz fehérbor
- 200 grammSissy habtejszín (30%-os)
- 1 szálPóréhagyma
- 4 gerezdFokhagyma
- 1 evőkanálSan Fabio olívaolaj
- ízlés szerintSó
- 1 teáskanálPENNY szárított gyömbér
- 1 teáskanálPENNY szárított bazsalikom
- 1 teáskanálPENNY szárított oregánó
- 1 teáskanálPENNY bors
Fűszeres oldalas
- 8 szeletDárdás füstölt zsírszalonna
- 1 kgFriss, csontos sertésoldalas
- 1 evőkanálZöldségeskert sűrített paradicsom
- 2 teáskanálCasaBlanca instant kávé
- 0.5 darabCitrom héja és leve
- 1 dlAdelskronen barna sör
- 1 teáskanálPENNY fokhagymapor
- 1 teáskanálPENNY fűszerpaprika
- 2 evőkanálSan Fabio olívaolaj
- 1 dlZöldség alaplé
- 2 evőkanálPENNY méz
- 2 teáskanálPENNY nádcukor
- 1 teáskanálPENNY chilipehely
- 1 teáskanálPENNY szárított bazsalikom
- 1 teáskanálPENNY szárított oregánó
- 1 teáskanálPENNY szárított gyömbér
- 1 teáskanálCzifra mustár
- 1 teáskanálPENNY köménymag
- 1 teáskanálPENNY bors
- 1 teáskanálSzárított kakukkfű
- ízlés szerintSó
Tálalás
- 50 grammPENNY TO GO friss petrezselyem
- 1 csomagSan Fabio aszalt paradicsom
- 1 evőkanálSan Fabio extra szűz olívaolaj
- 1 üvegSan Fabio pesto
- 1 darabMyBIO citrom
- 1 fejLilahagyma
- ízlés szerintSó