Kenyérlángos élesztő nélkül


Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség

Kategória
  • Főételek
gluténmentes

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 125 gramm
    Free gluténmentes liszt
  • 0.5 teáskanál
    PENNY sütőpor
  • 2 gramm
  • 100 ml
    Kékforrás mentes ásványvíz
  • 1 evőkanál
    MyBIO extraszűz olívaolaj
  • 75 gramm
    Sissy laktózmentes tejföl
  • 1 gerezd
    Fokhagyma
  • 50 gramm
    Karát baconszalonna
  • 50 gramm
    Sissy trappista sajt

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep

    A lisztet elkeverjük a sütőporral, sóval, majd ráöntjük a vizet, olajat, és alaposan kidolgozzuk a tésztát.

    Mikor kellően összeállt, két részre osztjuk, kinyújtjuk, majd a széleiket picit visszahajtjuk.

  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A fokhagymát a tejfölbe reszeljük, megkenjük vele a körlapok tetejét, majd eloszlatjuk rajtuk a kockázott bacont és a reszelt sajtot.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük a kenyérlángosokat.