A gombákat alapos tisztítás után tepsibe helyezzük, a tönköket külön tálban gyűjtjük össze.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A tönköket apróra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk az aprított fokhagymát, újhagyma zöldjét, reszelt sajtot. Meglocsoljuk a pestóval, alaposan összekeverjük. Egy kevés zsemlemorzsával sűrítjük a keveréket, ízesítjük sómentes ételízesítővel.
3
accessibility.recipes.cookingstep
A keveréket a gombafejekre kanalazzuk, még ha nem is tölthető típusú gombákkal dolgozunk – ezek is ízletes falatkák lesznek. A megtöltött gombákra kevés borsot őrlünk, megszórjuk pici sóval, és bőségesen meglocsoljuk olívaolajjal, ügyelve, hogy mindegyik fejre jusson.
4
accessibility.recipes.cookingstep
A tepsit alufóliával lefedjük, és 180 fokos sütőben körülbelül fél óra alatt készre sütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
500 g
My Bio csiperkegomba
1 gerezd
fokhagyma
1 szál
újhagyma
ízlés szerint
só, bors
5 dkg
Sissy trappista sajt
1 ek
pesto
1 tk
kakukkfű
1 tk
PENNY ételízesítő
2 ek
PENNY panírmorzsa
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A gombákat alapos tisztítás után tepsibe helyezzük, a tönköket külön tálban gyűjtjük össze.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A tönköket apróra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk az aprított fokhagymát, újhagyma zöldjét, reszelt sajtot. Meglocsoljuk a pestóval, alaposan összekeverjük. Egy kevés zsemlemorzsával sűrítjük a keveréket, ízesítjük sómentes ételízesítővel.
3
accessibility.recipes.cookingstep
A keveréket a gombafejekre kanalazzuk, még ha nem is tölthető típusú gombákkal dolgozunk – ezek is ízletes falatkák lesznek. A megtöltött gombákra kevés borsot őrlünk, megszórjuk pici sóval, és bőségesen meglocsoljuk olívaolajjal, ügyelve, hogy mindegyik fejre jusson.
4
accessibility.recipes.cookingstep
A tepsit alufóliával lefedjük, és 180 fokos sütőben körülbelül fél óra alatt készre sütjük.