Hozzávalók remove add Adag1 kgBurgonya2 evőkanálPENNY étolaj ízlés szerintSó, bors2 fejVöröshagyma200 grammDárdás lángolt kolbász150 grammSissy trappista sajtElőkészítés
1A krumplit megpucoljuk, cikkekre vágjuk, átmossuk, és egy tepsire rakjuk.2Sózzuk, borsozzuk, összekeverjük az olajjal és a kis darabokra vágott hagymával, lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percet sütjük.3Ezután kivesszük, leszedjük róla a fóliát, megszórjuk az apróra vágott kolbásszal, és visszarakjuk 200 fokon 20 percre a sütőbe.4Ismét kivesszük, ráreszeljük a sajtot, és addig sütjük akár grill fokozaton, amíg a sajt meg nem pirul (vagy hagyjuk, hogy ráolvadjon).
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alakkímélő brokkolis fasírtKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alfredo tejszínes tésztaKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás csirkenyárs sült zöldségekkelKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ananászos sajtos csirkemellKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Az eredeti spaghetti alla carbonaraKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baconbe tekert aszalt szilvás csirkemell rizzselKategóriaFőételek
access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bazsalikomos golyók paradicsommártásban, gluténmentes tésztávalVegán, gluténmentesKategóriaFőételekGlutenmentes
access_time35 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bundázott sütőtök fahéjas almacsatnivalKategóriaFőételekÜnnepi fogásokGlutenmentes
access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgonyafőzelék pulykafasírttalKategóriaFőételek