Csirkehúsos töltöttpaprika


Előkészítés
20 perc
Elkészítés teljes ideje
90 perc
Nehézség

Kategória
  • Főételek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 4 darab
    Paprika
  • 30 dkg
    Gomba
  • 20 dkg
    Kedvenc Hentese csirkemell
  • 12.5 dkg
    Rizs (előgőzölt)
  • 3 evőkanál
    Czifra majonéz
  • 1 evőkanál
    PENNY 10%-os étkezési ecet
  • 1 evőkanál
    MYBio olívaolaj
  • 1 teáskanál
    PENNY kristálycukor
  • 1 csomó
    Újhagyma
  • 1 csipet
    Szárított bazsalikom
  • 1 csipet
    Őrölt bors
  • 1 evőkanál
    Czifra mustár
  • 1 evőkanál
    PENNY ételízesítő
  • 1 evőkanál
    Petrezselyem zöld

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A paprikákat hegyes késsel kicsumázzuk.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Nagyobb edénybe vizet töltünk, sóval, ecettel, cukorral ízesítjük és felforraljuk. Beletesszük a paprikákat, nem túl puhára főzzük, majd lecsöpögtetjük.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Közben a gombákat tönkjükkel együtt felaprítjuk, a felforrósított olívaolajon megpároljuk, majd kivesszük.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    A rizst a csomagoláson olvasható utasítás szerint megfőzzük, lecsöpögtetjük, és hűlni hagyjuk.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    A sült húst apróra felkockázzuk. Az újhagymát és a bazsalikomot finomra felaprítjuk. A rizst a gombával, a hússal, a majonézzel, a mustárral, a borssal, a hagymával, a petrezselyem zöldjével meg a bazsalikommal összekeverjük és ha szükséges, még fűszerezzük.
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Végül a masszát a paprikákba töltjük.