Hozzávalók remove add Adag6 dlszáraz vörösbor6 dlPenny fahéjas-szilvás tea (de más íz is lehet, ízlés szerint)16 dbSzegfűszeg egész2 dbfahéj egész2 dbcitrom héja2 teáskanálfolyékony édesítőszerElőkészítés
1Főzzünk teát teafilterből, 6 dl vízben.2A bort öntsük lábosba, öntsük hozzá a teát, kapcsoljuk magas hőfokra.3Adjuk hozzá a fűszereket és hagyjuk felforrni. Ha felforrt, kóstoljuk meg és ízlés szerint adjunk hozzá édesítőszert. Szűrjük le, és tálaljuk.
access_time44 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Csokis-banános karácsonyi brownie480 kcal / adagKategóriaCukorkontroll receptek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cukormentes túrófánkKategóriaPénztárcabarát fogásokCukorkontroll receptekDesszertek
access_time59 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu GyümölcsszeletKategóriaCukorkontroll receptek
access_time180 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Hagyományos karácsonyi pudingKategóriaCukorkontroll receptek
access_time180 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Karácsonyi mézesKategóriaCukorkontroll receptek
access_time20 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kókuszos zabpelyhes rozskeksz nádcukorralKategóriaCukorkontroll receptek
access_time44 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Meggyes-almás zabpelyhes süteményKategóriaCukorkontroll receptek
play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Meggyes chiapuding bazsalikommalA meggy helyett másfajta gyümölcsöt is választhatunkKategóriaPénztárcabarát fogásokCukorkontroll receptekGlutenmentes
access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Muffin karácsony reggelre180 kcal / adagKategóriaCukorkontroll receptek