Halászlé


Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
70 perc
Nehézség

Kategória
  • PENNY Séf
  • Ünnepi fogások
  • Főételek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

Halászlé
  • 1 kg
    Friss hal (min. 70% ponty)
  • 1 liter
    Zöldség alaplé vagy víz
  • 1 fej
    Vöröshagyma
  • 1 gerezd
    Fokhagyma
  • 1 darab
    TV paprika
  • 1 darab
    Paradicsom
  • 2 csapott evőkanál
    PENNY fűszerpaprika
  • 1 evőkanál
    San Fabio olívaolaj
  • ízlés szerint
    Só, bors

Tálalás
  • 1 darab
    Hegyes erős paprika
  • 1 csomag
    Gyufatészta

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A hagymát, paprikát és paradicsomot finomra vágjuk.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Olívaolajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot, valamint 1 evőkanál fűszerpaprikát.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Belerakjuk a halat, felöntjük az alaplével, ízesítjük sóval és borssal.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Zubogva, forralva főzzük 25 percet, hozzáadjuk a második kanál fűszerpaprikát és még 5 percig főzzük.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    A gyufatésztát kifőzzük és a tálaláshoz hegyes erőspaprika szeleteket vágunk.