Kolbászos-paradicsomos gnocchi


Előkészítés
10 perc
Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Főételek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 fej
    Vöröshagyma
  • 80 dkg
    Paradicsom
  • 12 dkg
    Dárdás lángolt kolbász
  • 2 gerezd
    Fokhagyma
  • 2 evőkanál
    San Fabio extra szűz olívaolaj
  • 1 teáskanál
    PENNY kristálycukor
  • 12 dkg
    San Fabio mini mozzarella
  • 60 dkg
    San Fabio gnocchi
  • ízlés szerint
    Friss bazsalikom

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A kolbászos-paradicsomos gnocchi elkészítéséhez egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A felaprított hagymát kissé üvegesre pároljuk rajta, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát is.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Néhány perc után beletesszük a karikára vágott kolbászt is, aztán lepirítjuk.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot és a cukrot, és így hagyjuk rotyogni 10 percig.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Beletesszük a gnoccit is, majd 1 perc múlva a mozzarellát. Ezután lefedjük, és hagyjuk, hogy a sajt kissé elolvadjon.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Végül beleszórjuk a bazsalikomleveleket, és tálaljuk.