Sertés saslik paprikával


Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Főételek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 2 gerezd
    Fokhagyma
  • 60 dkg
    Kedvenc Hentese sertéskaraj
  • 2 evőkanál
    MyBIO olívaolaj
  • 1 csipet
    Chilipor
  • 2 teáskanál
    Csemege fűszerpaprika
  • ízlés szerint
    Só, bors
  • 3 darab
    Kaliforniai vagy TV paprika
  • 3 darab
    Kápia paprika

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A páchoz az összezúzott fokhagymát egy tálban összekeverjük az olajjal, a chiliporral, a fűszerpaprikával, a sóval és a borssal.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A húst kisebb kockákra vágjuk, beleforgatjuk a pácba, majd lefedve egy órára a hűtőbe tesszük.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    A paprikákat kisebb szeletekre vágjuk és a pácból kivett hússal felváltva saslikpálcikára húzzuk.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Forró serpenyőben, vagy előmelegített sütőben, vagy grillen megsütjük.